Erik de Bokx

AHRMA | Erik de Bokx

Website: www.ahrmapooling.com

Article in other language:

AHRMA

Ahrma is een bedrijf dat is gespecialiseerd in intelligente duurzame transportverpakkingen. “De markt vroeg om een steviger, duurzaam product. Het liefst een pallet die makkelijk vindbaar is. We hebben een intelligente, hybride pallet ontwikkeld”, aldus Erik de Bokx, CEO van Ahrma Holding BV.

Ahrma combineert nieuwe materialen met de nieuwste technologie waardoor het bedrijf inspeelt op ’the Internet of Things’. De Ahrma pallet, is ontwikkeld in samenwerking met Greenpanel® en voorzien van een PU-coating van BASF.

Transponder
Ahrma heeft een actieve, draadloze transponder voor in de pallet(s) ontwikkeld. De transponder is voorzien van track-and-tracesoftware waarmee de positie, beweging, temperatuur, laadstatus en elke mogelijke impact of ‘dropping’ van de pallet(s) kan worden vastgelegd.

Een dergelijk intelligent systeem biedt aanzienlijke voordelen voor het hergebruiken van de transportverpakking. Alle goederen kunnen in ‘real time’ worden getraceerd zonder grote input van een operator, met minimale kosten en minimale investeringen in de infrastructuur. Bovendien meet de transponder de versnelling, de temperatuur en het gewicht, wat de gebruiker waardevolle, operationele gegevens oplevert via het Ahrma Supply Chain Big Data System.

BASF is een strategische samenwerking met Ahrma aangegaan om gezamenlijk de markt voor slimme, logistieke oplossingen te benaderen.

Exportlanden
Ahrma is wereldwijd actief.