Bert Klomphaar

All-CRM | Bert Klomphaar

Website: www.all-crm.nl

Article in other language:

All-CRM

All-CRM is reseller van het CRM systeem van SuperOffice. Wereldwijd zijn er 250.000 gebruikers van dit in Noorwegen ontwikkelde systeem. In het pakket zitten de traditionele onderdelen als agenda, projecten, sales en relatiebeheer. All-CRM installeert deze pakketten bij Nederlandse gebruikers en sinds enkele jaren ontwikkelt het bedrijf ook complementaire software op deze pakketten die wordt geëxporteerd. Bij All-CRM werken zeven personen.

Eigen software-ontwikkeling
Bijzonder is dat All-CRM met eigen softwareontwikkelaars nieuwe toepassingen voor het SuperOffice CRM systeem heeft gebouwd. Additionele toepassingen zijn onder andere Time Writer (urenregistratie/werkbonnen administratie), EmailPreview (direct inzage in inhoud van email en documenten), LinkedIn Connector (past CRM vanuit LinkedIn aan), MailChimp Interface (e-marketing), CTI koppeling (koppeling telefonie) en DataImport (koppeling backofficesysteem). Directeur Bert Klomphaar: “Door de eigen productontwikkeling zijn we steeds meer van een software-implementatiebedrijf naar een software-ontwikkelaar gegroeid”.

Kostenbesparing bij de klant
De klanten van All-CRM zijn zeer divers. Het zwaartepunt ligt in de autobranche, hier heeft het bedrijf veel klanten. De hele verticale keten van importeurs, bandencentra, leasemaatschappijen en dealers werkt met Superoffice. Voor leasemaatschappijen heeft All-CRM een volledig geautomatiseerd traject ontwikkeld. Bert: “We lopen in Nederland voorop in vergelijking met bijvoorbeeld Duitsland. De leasebranche is zeer concurrerend, automatisering is dan een must om redelijke marges te maken. Het hele proces van leadgeneratie tot en met contractondertekening hebben we met Digital Signing geautomatiseerd. Voorheen duurde dit vaak enkele dagen en zat er veel mensenwerk aan vast. Dat is nu niet meer nodig. We hebben dit systeem onlangs voor een Belgische klant opgeleverd, hij verwerkt nu automatisch 1.200 leads per maand”.


Naast de Automotive zijn de Vermogens Beheerders een tweede verticale keten waarin All-CRM zich heeft gespecialiseerd. In samenwerking met een gerenommeerde bank wordt ook hier door procesautomatisering snelheid en winst behaald.

SuperOffice Appstore
All-CRM verwacht met name in Scandinavië nog verder te groeien. SuperOffice is daar marktleider. Het hoofdkantoor in Noorwegen heeft onlangs de SuperOffice Appstore opgeleverd. Alle ontwikkelde softwaretoepassingen van All-CRM zijn in deze Appstore beschikbaar voor de 250.000 gebruikers van SuperOffice wereldwijd. Van deze mensen hebben er nu al 35.000 toegang tot deze app-store. De verwachting is dat dit eind 2018 is doorgegroeid naar 100.000 gebruikers.
Voor de Scandinavische en Duitse markt wordt nu een marketingplan opgesteld met als doel flinke groei in deze landen te bereiken.

Exportlanden
België, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland