Nick Driezes

Design Veranda | Nick Driezes

Website: www.design-veranda.nl

Article in other language:

Design Veranda

Design Veranda is in 2014 opgericht door Nick en Dennie Driezes. Dennie was al langer actief in de branche en Nick was actief als SEO-specialist bij onder andere Thuisbezorgd.nl. Beiden vullen elkaar uitstekend aan. Het bedrijf heeft een snelle groei doorgemaakt en beschikt over een mooie showroom in Deventer van z’n 450 m2 aan veranda, tuinkamer en spa inspiratie. Design Veranda werkt met vaste partners die de plaatsingen uitvoeren.

Design Veranda importeert aluminium profielen van hoge kwaliteit voorzien van poedercoating met 10 jaar garantie uit Duitsland waar onder andere veranda’s van gemaakt worden. Naast veranda’s worden ook tuinkamers (ongeïsoleerde serres), carports, glazen deursystemen, schuifpuien, zijwanden, spa’s en complete tuinen geleverd. Het concept van Design Veranda is uniek. De showroom van Design Veranda toont een 7 x 6 meter veranda op twee palen en honderden foto´s van veranda’s, serres en tuinkamers die bij klanten zijn geplaatst. Deze klanten fungeren als zichtlocatie voor nieuwe klanten. Nick: “Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Dat is ook de reden waarom wij 70% van onze nieuwe klanten krijgen door referenties”.

Wat Design Veranda ook onderscheid is de focus op advies in plaats van verkoop. In de showroom toont het bedrijf de profielen van diverse conculega’s waardoor de klant zich bewust wordt van het product dat hij koopt. Natuurlijk voor de juiste prijs / kwaliteit verhouding. Design Veranda is trots op het feit dat zij complete maatwerk concepten kunnen leveren naar de wensen van de klant. Zowel Veranda’s gecombineerd met een complete tuin, als spa projecten inclusief tuinaanleg.

Exportambitie
Design Veranda ziet volop groeikansen in binnen en buitenland. Vooral de Duitse markt is interessant. Naast groei in het bestaande assortiment wordt ook groei gezocht in aanverwant assortiment zoals spa-baden, rolluiken & screens, heaters, complete tuinen, et cetera. Met diverse Europese leveranciers worden hier stappen in gezet.

Design Veranda focust bij de verkoop ook op het online kanaal naast persoonlijke advies en verkoop in de showroom. Nick: “We krijgen online heel veel aanvragen. Wij hebben daarop geïnvesteerd in onze website. Bezoekers kunnen binnenkort op onze website heel snel en overzichtelijk hun eigen veranda samen te stellen, waarna direct de offerte volgt. Dit is heel gebruikersvriendelijk en bespaart ons weer tijd. We hanteren een scherpe prijs en een grote voorraad voor directe levering. Wij verwachten hiermee onze groei te versnellen”.

Exportlanden
België en Duitsland