Roy Wichink Kruit

Mindtime Backup | Roy Wichink Kruit

Website: www.mindtimebackup.nl

Article in other language:

Mindtime Backup

Mindtime Backup richt zich al meer dan 14 jaar volledig op het veilig back-uppen van bedrijfsdata buiten de deur. Het bedrijf is al jaren één van de grootste spelers in deze online back-up markt. Waar veel bedrijven fuseren, worden overgenomen of te maken krijgen met (externe) investeerders, is Mindtime Backup één van de weinige bedrijven die geheel onafhankelijk is.
Het Deventer bedrijf heeft als enige Nederlandse onafhankelijke aanbieder de ISO27001 en NEN 7510 certificering, waarmee het internationaal gecertificeerd is voor haar informatiebeveiliging.
“Het allerbelangrijkste bij Mindtime Back-up is dat úw bedrijfskritische gegevens in veilige handen zijn én dat u deze op ieder gewenst moment terug kunt halen”, vertelt Roy Wichink Kruit.

Focus
Mindtime Backup wil in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland de beste leverancier zijn van online back-up oplossingen voor partners en eindgebruikers. Informatiebeveiliging en service staan hierin centraal.
Informatie is een bedrijfsmiddel dat een waarde voor de organisatie vertegenwoordigt en daarin voortdurend op een geschikte manier moet worden beschermd. Vele organisaties onderschatten deze waarde en ondervinden bij een ‘crash’ hoeveel tijd, mensen en geld het kost om data te reproduceren die verloren is gegaan. Het bedrijf heeft veel ambassadeurs, partners en tevreden klanten, die derden adviseren om een online back-up te nemen.
Met de nieuwe Europese privacy wetgeving (Algemene verordening gegevensbescherming, AVG) komt (langzaam) steeds meer bewustzijn wat er met ieders data gebeurt. Dit geldt vooral voor zakelijke data. De data dient te allen tijde versleuteld, beveiligd en het liefst gewoon in Nederland te worden opgeslagen. Dit is wat Mindtime Backup al sinds de oprichting doet en blijft doen voor al haar klanten.

Exportgroei
Roy vertelt, “De nieuwe Europese privacywetgeving zorgt voor flinke groei in de export. In de Duitstalige landen wordt zwaar getild aan dataveiligheid, privacy en data opslag op Duits grondgebied. De data van klanten uit de Duitstalige landen wordt in Düsseldorf opgeslagen. Dankzij onze focus op informatiebeveiliging en datacentra in Duitsland plukken wij daar nu de vruchten van”.

Exportlanden
België, Duitsland, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Turkije en Zwitserland.