Iwan Spekenbrink (CEO) - Team Sunweb

Team Sunweb | Iwan Spekenbrink (CEO) - Team Sunweb

Website: teamsunweb.com

Article in other language:

Team Sunweb

Het wielerseizoen is van start gegaan op het moment dat er een afspraak staat gepland met Team Sunweb. Het logistieke centrum is gevestigd in Deventer, hier komen na de wedstrijden alle fietsen terug, worden nagekeken en indien nodig gerepareerd en gereed gemaakt voor de volgende koers. Marko Hartmann is verantwoordelijk voor zaken rond vastgoed en daarmee ook voor de nieuwbouw (1.372 m2 kantoor en hal op een kavel van 2.844m2) op het A1 bedrijventerrein, waar Team Sunweb zich begin 2019 vestigt.

Wielerseizoen
Voor Team Sunweb, CEO Iwan Spekenbrink en 125 medewerkers in dienst, begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen al in augustus. Een planning waarin de sportieve individuele- en teamprestaties, worden gewogen en meegenomen voor een volgend seizoen. En daarnaast de commerciële, financiële en partner doelstellingen zijn vastgelegd. Team Sunweb stelt alles in dienst van haar topatleten zodat zij volledig geoutilleerd zijn voor het nieuwe seizoen.

‘Keep-challenging’
Blijf jezelf uitdagen en vernieuwen zodat je je dromen kunt waarmaken. Een opdracht, een topsport businessmodel, waarmee Team Sunweb haar topatleten begeleidt en coacht. Successen bereik je alleen door ‘teamwork’, waarin alle atleten, specialisten, coaches en staf met elkaar samenwerken om het allerbeste te bereiken in de meest brede zin. 365 dagen per jaar. Het DNA van Team Sunweb wordt bekrachtigd met twee pijlen. Successen zijn behaald door andere:
- bij de mannen Tom Dumoulin, Wilco Kelderman, Sam Oomen, Michael Matthews.
- bij de vrouwen Ellen van Dijk, Lucinda Brand en Coryn Rivera.

Faciliteiten
In de toekomst worden de renners van het Development team Sunweb en een deel van het vrouwenprogramma van team Sunweb ondergebracht in het Keep Challenging Center gesitueerd in Sittard. Dicht bij goede trainingsfaciliteiten en vliegvelden, zodat makkelijk naar wedstrijden in Europa gereisd kan worden. Deze faciliteit draagt bij aan de samenwerking en vooruitgang om te optimaliseren tot een echte teamsport.

Partners
Door een goede mix van jong talent en ervaren renners werkt Team Sunweb met verschillende partners samen. Hartmann, “Team Sunweb is altijd opzoek naar langdurige relaties met partners, zodat we gezamenlijk kunnen groeien en daar waar nodig van elkaars expertise gebruik kunnen maken". Blijf jezelf uitdagen! Een prachtig credo voor alle partners en Team Sunweb om te excelleren in de Amstel Goldrace, Giro, Tour de France en Vuelta!

Exportlanden
Actief in de hele wereld.
Van Europa tot Australië, Canada, China en de Verenigde Staten